O nama

Egg Trade proizvodi konzumna jaja na 40.000 m2. Proizvodimo više od 30.000.000 jaja godišnje pri stalnoj kontroli kvaliteta.

Egg Trade se bavi proizvodnjom i distribucijom svežih konzumnih jaja. Preduzeće je osnovano 1992. godine. Bila je to mala porodična firma. U to vreme zaposleni u Egg Trade-u su bili isključivo članovi domaćinstva.

Kapacitet proizvodnje u početku je bio tek oko 1.500.000 komada jaja godišnje. Proizvodnja je obavljana na 500 kvadrata.

Tržište je uglavnom bilo lokalno. Strpljivo, godinama, uspešnim poslovanjem, neprestanim unapređivanjem kvaliteta i obima proizvodnje, uspešno smo se predstavili tržištu Srbije.

Danas preduzeće Egg Trade radi na temeljima porodičnog posla i sopstvenog poljoprivrednog gazdinstva.

Preduzeće posluje na 40.000 kvadrata. Proizvodi više od 30.000.000 jaja godišnje.

To je prostor na kojem se nalaze: 6.000 kvadrata živinarnika, 12.000 kvadrata magacinskog prostora, mešaona stočne hrane i moderni magacin za klasiranje i skladištenje svežih konzumnih jaja.

Implementacija HACCP i ISO 22000 od 15.10.2009.

Ambalaže za pakovanje koristimo od vodećeg renomiranog proizvođača ambalaže u Evropi, Hartmann. Stalnu kontrolu proizvoda vrši Veterinarski specijalistički institut u Subotici.

Plasiramo proizvode javnim ustanovama, industiji hrane i trgovinskim lancima. Operativni smo u vrlo kratkom vremenskom periodu za isporuku u bilo koji deo Srbije, što nam omogućuje magacinski prostor u Beogradu.

Posedujemo dostavna vozila koja obezbeđuju konstantnu temperaturu proizvoda.

Cilj preduzeća pored stalne visoke kontrole kvaliteta, prodora na tržite, povećavanje kapaciteta je i potpuna modernizacija farme.

Težimo što rentabilnijem poslovanju i stvaranju najboljih uslova za rad zaposlenih.

Naše koke

100% vegetarijaska ishrana koka